Muut palvelut

Polyuretaanieristys

ERISTYSTYÖT

POLYURETAANIVAAHTO KESTÄVÄÄN ERISTYKSEEN.
TILAA MEILTÄ ERISTYSTYÖT ALUEILLE SÄKYLÄ, PORI, RAUMA, TURKU, TAMPERE JA LÄHIALUEET, MYÖS MUUALLE SUOMEEN.

ERISTYKSIEN YKKÖNEN

Polyuretaani on ruiskuttamalla asennettava eriste, joka sietää erinomaisesti lämpöä, tuulta ja kosteutta. Ruiskutettavana eristeenä polyuretaanivaahdolla ei ole suuria vaatimuksia alustan suhteen. Valmis kattoeriste on saumaton, 100 % vesitiivis ja lähes ikuisesti kestävä.

MONIEN KOHTEIDEN ERISTE

Polyuretaanivaahdon käyttökohteita ovat teollisuushallit, teollisissa prosesseissa käytettävät säiliöt, kondenssivesiongelmista kärsivät rakennukset ja kylmätilat. Vaahto soveltuu erinomaisesti myös asuinrakennusten eristämiseen sekä kerrostalojen julkisivuihin. 

Julkisivujen eristeenä sen eduiksi luetaan lämmöneristys, kosteudeneristys sekä hyvä äänieristys, joka lisää asumis- ja käyttömukavuutta erityisesti keskusta-alueilla.

Polyuretaanivaahto on oikea eristevalinta myös kaikille passiivitalorakentajille, sillä vähän energiaa haaskaavien passiivitalojen rakentamisessa lämmöneristys on merkittävässä asemassa.

KÄYTTÖKOHTEET PÄHKINÄNKUORESSA

Kerrostalojen, omakoti- ja pientalojen, teollisuusrakennusten sekä julkisrakennusten:

  • ulkoseinät
  • katot
  • yläpohjat
  • alapohjat
  • kellarit
  • vintit.

Polyuretaani sopii sekä peruskorjauksiin että julkisivuremontteihin. 

POLYURETAANIN OMINAISUUDET

Ruiskutettava polyuretaani täyttää erinomaisesti erilaisten pintojen, rakennusten ja rakennusmateriaalien eristysvaatimukset. Sitä voidaan käyttää moniin eri käyttötarkoituksiin, myös vaativiin kohteisiin ja eristystarkoituksiin. 

Polyuretaani on erittäin tehokas eriste. Se liimautuu epätasaisille ja paksuille pinnoille kestäen hyvin kosteutta. Eriste kestää ja säilyttää muotonsa vuosikymmenien ajan. Lämmönsieto ja palo-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa, sillä tuote sammuu itsestään ja sen pinta hiiltyy, jolloin palo ei leviä saati syty uudelleen. 

Polyuretaanin etu on myös sen keveys. Materiaali pienentää rakennuksen painoa. Se sietää lisäksi monet rakennusmateriaaleissa esiintyvät liuottimet.

Ekologisena eristeenä polyuretaani säästää energiaa!

NELJÄ HYÖTYÄ YHDESTÄ ERISTEESTÄ

1. LÄMMÖNERISTYS

Polyuretaani on jopa puolet eristävämpää kuin eristeenä käytettävä villa. Siten ohuempi eristys riittää. Tämä merkitsee enemmän neliöitä asuinkäyttöön.

2. SUOJA KONDENSSIA VASTAAN

Kosteusongelmia ei syyttä pelätä. Asennusvirheiden ja -vaurioiden synnyttämien vuotojen lisäksi myös kondenssivesi eli lämpötilaeroista johtuva kosteus on merkittävä kosteusongelmien aiheuttaja. Kondenssi-ilmiössä ilmaan sitoutunut vesi tiivistyy kosteudeksi esimerkiksi rakennusten pinnalle. Polyuretaanivaahto tarjoaa erinomaisen kondenssisuojan.

3. TUULENSUOJA

Polyuretaanivaahto suojaa tehokkaasti myös tuulelta. Eristys ei vaadi erillistä tuulensuojalevyä.

4. LISÄÄ RAKENTEIDEN KANTAVUUTTA

Polyuretaani lisää rakenteiden kantavuutta. Se pureutuu materiaaliin kiinni ja tukee sitä ulkopuolelta.

Sementtipohjaiset vedeneristeet

Vesi voi läpäistä rakennusmateriaaleja lukuisin eri tavoin kuten kapilaarisen imeytymisen kautta, lätäköiden kautta, hygroskooppisesti tai kondenssin kautta. Patojen, kanavien, akveduktien, vesisäiliöiden, vesitornien, jäteveden käsittelylaitosten tai muiden rakenteiden tehokas vesieristys on todella haastavaa, kun siltä edellytetään samaan aikaan helppoa levitettävyyttä, nopeaa palauttamista käyttöön ja pitkäaikaista kestävyyttä.

Sementtipohjaiset kalvot sopivat luonnostaan betoniin ja laasteihin, ja ne hyödyntävät alustan kosteutta tartunnan jouduttamiseen. Tekninen kehitys mahdollistaa nykyään kestävien ja ympäristöystävällisten ratkaisujen toteuttamisen jopa 2mm paksuisina ruiskutettuina pintoina niin, että ne ovat myös pidempään työstettäviä ja viimeistelyltään esteettisiä.

Sementtipohjaiset kalvot säilyttävät elastisuutensta jopa -20 C pakkasessa, ja pinnoitetut rakenteet voidaan palauttaa käyttöön jo 1päivän kuluttua ruiskutuksesta. (23 C asteessa, 65 % suhteellisessa kosteudessa) Asennus voidaan suoritta myös kostealle pinnalle, jolloin rakenteiden kuivaamiseen ei tarvitse käyttää aikaa ja rahaa.

Sementtipohjaiset vedeneristekalvot ovat elastisia, ja kestävät äärimmäisen hyvin korkeaa vedenpainetta.

Mahdollisia käyttökohteita ovat muunmuassa prosessivesisäiliöt, sprinklerisäiliöt, tunnelit, jäähdytystornit, juomavesisäiliöt sekä teollisuuden prosessivesisäiliöt.

Sementtipohjaisissa vedeneristyskalvoissa on yhdistettynä keveys, elastisuus, nopeus ja kestävyys.

Kysy lisää !

Kattojen pesu

KATON PESU

KATON PESU PIDENTÄÄ KATON IKÄÄ.
TEEMME KATTOJEN PESUT ALUEILLA SÄKYLÄ, PORI, RAUMA, TURKU, TAMPERE JA MUUT LÄHIALUEET.

HUOLLA KATTOA PESULLA

Katon pesu lisää merkittävästi katon elinikää. Säännöllinen puhdistus pitää roskat ja liat loitolla, samalla ehkäistään kasvuston syntymistä ja sen aiheuttamia kattovaurioita. Kattopesu on ehdottomasti paras tapa pitää katto kunnossa. Laiminlyöty katto voidaan pahimmillaan joutua laittamaan hintavaan remonttiin. 

PESUT KAIKILLE KATOILLE

Pesemme kaikki kattotyypit materiaalista riippumatta. Käytössämme on monipuolinen kalusto ja välineistö kullekin katteelle sekä rakennustyypille. Työt suoritamme huolellisesti vaiheittain, ja pystymme myös kunnostamaan korjausta vaativat kohdat. 

Pesty katto virkistää koko talon ilmeen. Jätä työ ammattilaisille, jotka liikkuvat katolla tottuneesti ja turvallisesti. Toimialueemme ulottuu Säkylästä 200 km säteelle.